Zakendoen in Rusland?

Wegens (media)drukte moet ik me hier deze keer helaas beperken tot de mededeling dat ik maandag aanstaande te gast ben bij het programma Newsroomvan BNR Nieuwsradio en het Financieel Dagblad, om te praten over nu (wel/niet) zakendoen in Rusland. Het valt live te zien in restaurant Dauphine (bij Amstelstation) van 18.30-19.30, of te beluisteren bij BNR Nieuwsradio van 21.00u-22.00u diezelfde avond (daarna wordt het herhaald in het weekend):

http://fd.nl/events/newsroom/949190-1401/newsroom-de-on-waarheden-van-zakendoen-met-rusland

BNR Newsroom. Zakendoen in Rusland?

Voor de vroege vogels, kom ik woensdagochtend ergens tussen 7.30u-en 8u weer aan het woord bij de NOS op Radio 1, het gaat over (hoe kan het ook anders) Sotsji.

NOS Radio 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *